Alexia alça el novè títol de lliga que aconsegueix el Barça en la seva història acompanyada de la resta de jugadores i Jonatan GiráldeZ.

Campiones en majúscules

El Barça ha guanyat una altra lliga obsequiant l’espectador amb l’ADN que el club reclama i predica

L’equip guanya l’Athletic i celebra el títol davant de l’afició al Johan mirant cap a les finals que venen

Savinho, defensat per Giuliano Simeone i Tenaglia, en una acció del partit d’ahir a Mendizorrotza

Bàsquet
La primera Eurolliga del Barça arriba al Sant Jordi El Barça va trencar finalment la seva malastrugança en la màxima competició europea de bàsquet i va guanyar l’Eurolliga en la final a quatre del Palau Sant Jordi de Barcelona. El Barça havia perdut les cinc finals que havia jugat. L’equip de Svetislav Pesic va superar el Benetton de Treviso (76-65) en una final en què va destacar la seva defensa i la tasca de Bodiroga (20 punts i MVP) i Fucka (17 punts). El Sant Jordi es va omplir, amb 16.670 espectadors. En les semifinals, els blaugrana s’havien desfet del CSKA (76-71), i el Benetton, del Montepaschi (65-62).
2004
Natació
Quartet català d’or en l’europeu El relleu espanyol de 4x200 m lliure, amb quatre nedadores catalanes (Melissa Caballero, Erika Villaécija, Laura Roca i Tatiana Rouba),  guanya la medalla d’or en el campionat d’Europa de natació, que es disputa a Madrid. Fan 8:03.41, millorant el rècord d'Espanya i superen l'equip de França (8:06.04) i de Romania (8:06.26).
2011
La tercera lliga consecutiva del Barça de Guardiola El Barça de Pep Guardiola va guanyar la tercera lliga consecutiva amb un empat al camp del Llevant (1-1) en la 36a jornada de lliga, a dos partits del final del campionat. Els blaugrana culminaven amb el títol un campionat de lliga en què van haver d’aguantar multitud d’atacs vinguts des de Madrid, on el club de Florentino Pérez i José Mourinho en van fer de tots colors per intentar desestabilitzar els blaugrana. Com a exemple, el Madrid va programar per a aquell mateix dia els actes institucionals per celebrar la copa que havien guanyat, contra el Barça, el 20 d’abril, tres setmanes enrere.